In Memory Of:
Stine Nielsen
1971-12-11 - 2023-06-13
Created By:
Eskil Thygesen
Collecting for:
Muskelsvindfondens generelle arbejde
Ét lys er slukket, én stjerne er tændt!
Tirsdag den 13. juni døde min søster Stine Nielsen af en blodprop i hjertet. Politiet var til stede 120 sek. efter der blev ringet 112. Hjerteløberne efter 240 sek., og Ambulancen efter 6 minutter. Alligevel stod hun ikke til at redde, og blev erklæret død ved ankomsten til Slagelse sygehus få minutter senere.
Mange ved nok, at Stine var "muskelsvindler", som Evald Krog (https://da.wikipedia.org/wiki/Evald_Krog) yndede at kalde dem, der var ramt af muskelsvind.
Livet med muskelsvind er ikke altid en let gang på jorden, men Stine fandt altid trøst og mening i livet gennem sin kærlighed til Henrik Nielsen, og i sin uendelige omsorg, stolthed og grænseløse kærlighed til Deres to børn Julie Nielsen og Jacob Diesel Nielsen.
51 år er alt for kort tid her på jorden. Der er ting man ikke når at opleve. Henriks sølvbrullupsgave til Stine, en rejse til Australien, var en gammel drøm for Stine. Pengene var for længst sparet op, og rejsen skulle blot arrangeres, når Stines helbred tillod det. Stine nåede aldrig til Australien! Værst af alt er dog nok, at Stine ikke når at se sin børn blive gift, ikke vil opleve de børnebørn der engang kommer. Og datteren og sønnen kommer aldrig til at opleve moderens glæde over - en gang i fremtiden - at skulle være mormor og farmor.
Begravelsen foregår lørdag den 24. juni kl. 9.00 i Haslev Kirke (https://www.haslevkirke.dk/). Efter begravelsen vil det være et let traktament for familien og venner af huset.
Lillesøster, hvil i fred. Jeg er sikker på, at vi - engang - ses igen.
Donate

3,250 kr.
Collected

7
Donations

Recent activity

  • Julie  Nielsen Julie Nielsen donated 250 kr.

  • Megahost.dk Megahost.dk donated 1,000 kr.

  • Henrik Nielsen Henrik Nielsen donated 1,000 kr.

  • Jacob Nielsen Jacob Nielsen donated 250 kr.

  • Kim Tiedemann Kim Tiedemann donated 250 kr.

  • Gitte Thygesen Gitte Thygesen donated 250 kr.

  • Eskil Thygesen Eskil Thygesen donated 250 kr.